Ecologisch verwarmen: goed voor het milieu én voor uw portemonnee

Groene warmte: ook perfect haalbaar voor u

Ecologische verwarmen, of zoals wij het graag noemen, groene warmte, ligt binnen ieders bereik. Als u kiest voor ecologische warmte, kiest u niet alleen voor het milieu, u kiest ook voor een zuinige en rendabele manier van verwarmen.

Dit fimpje legt u haarfijn uit hoe u met groene energie flink kan bezuinigen en tegelijk zorgt draagt voor het milieu:


Energie sparen met groene warmte - Explania

Welke vorm van ecologische verwarming kiest u best? AETEC helpt u!

Het aanbod aan hernieuwbare energie is tegenwoordig zo groot dat u door de bomen het bos misschien niet meer ziet. Aetec bekijkt graag samen met u de mogelijkheden en de beperkingen van elk systeem. Zo vinden we samen de technologie die bij uw toepassing, project én budget past. Of het nu gaat om een woning, een kantoor, een appartement, grote fabrieksgebouwen of bedrijfshallen, bij Aetec bent u aan het juiste adres voor de beste oplossing.

De condensatieketel

De condensatieketel is een hoogrendementsketel. Met een condensatieketel draagt u niet enkel bij tot een gezonder leefmilieu, u krijgt ook nog eens een lagere energierekening in de bus en deze ketel heeft nog veel meer in zijn mars. Een condensatieketel recupereert extra energie uit zijn verbrandingsgassen. Daardoor is hij efficiënter dan de traditionele ketels. Zijn rendement ligt gemiddeld 11% hoger.

Installeert u een condensatieketel in combinatie met een modulerende thermostaat en/of een weersafhankelijke regeling, dan kunt u tot 40% energie besparen ten opzichte van een oude, klassieke verwarmingsketel. Er bestaan zowel condensatieketels op gas als op mazout.

Lees meer over de bijzonder rendabele condensatieketel van Aetec.

Infraroodverwarming

Met infraroodverwarming haalt u een heel aangename warmte in huis. Infraroodverwarming verwarmt niet zoals de klassieke verwarmingssystemen de lucht, maar wel de objecten in de ruimte. Deze verwarmde voorwerpen warmen dan op hun beurt de lucht op zonder storend geluid, luchtcirculatie én zonder stof. Voor mensen met allergieën en astma is deze revolutionaire en moderne verwarmingsvorm een absolute must. Bovendien is infraroodverwarming ook nog eens zuinig voor uw portemonnee. U bespaart tussen de 30 à 50% tegenover conventionele verwarming.

Lees meer over de zuinige infraroodverwarming van Aetec.

Warmtepompen

Een warmtepompinstallatie is voor ieder huis, project, gebouw zo specifiek, dat dit vraagt om een correcte advisering, begeleiding en plaatsing. Aetec helpt u hierbij graag. Iedere nieuwbouwwoning die voldoet aan de huidige isolatienormen is geschikt om te verwarmen met een warmtepomp. Renoveert u uw woning met een goede isolatie, vloerverwarming of andere lage-temperatuur verwarmingssystemen, dan is een warmtepomp ook in uw geval een rendabele en milieuvriendelijke investering!

Lees meer over de rendabele en milieuvriendelijke warmtepompen van Aetec.

Uw voordelen als u kiest voor ecologisch verwarmen met Aetec?

  • U kiest voor een duurzame investering van 30 jaar of zelfs langer
  • U haalt vakkundigheid in huis
  • U krijgt raad en advies op maat van uw project
  • U kiest voor een schoner milieu
  • Uw energiefactuur daalt aanzienlijk