Voor particulieren en bedrijven

Aetec is deelnemer van de eindejaarsactie “Liever Lokaal”

Zet het in je agenda: tussen 9 december 2023 en 14 januari 2024 wordt de eindejaarsperiode extra feestelijke in onze gemeente.

Onder het motto Liever Lokaal organiseert onze gemeente samen met de provincie Antwerpen en de deelnemende handelaars een geweldige eindejaarsactie. Shop lokaal, ervaar de warmte van onze lokale handelaars en win een e-bike of een van de vele andere prijzen!

Shop lokaal en WIN!

Een NORTA e-bike twv 2 599€

Tijdens dit eindejaar maak je bij iedere aankoop bij één van onze deelnemende handelaren kans op tal van leuke prijzen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de provincie Antwerpen zelfs een spectaculaire hoofdprijs: win één van onze drie splinternieuwe NORTA e-bikes ter waarde van 2 599€

Deelnemen is eenvoudig!

Stap 1: Download de ikkooplokaal-wedstrijdapp op je smartphone via de

QR-code hiernaast, of zoek op “ikkooplokaal.app” in de google Play store of App store. Vul je gegevens eenmalig in.

Stap 2: Scan bij iedere aankoop de QR-code van de winkel. Deze vindt je op of rond de kassa.  Hoe vaker je lokaal winkelt en de QR-codes scant, hoe groter je kans om die hoofdprijs te winnen.

Gierle neemt met veel enthousiasme deel aan deze actie.

Met Liever Lokaal willen we de verbondenheid in onze gemeenschap versterken en laten zien dat lokale winkels de ruggengraat vormen van onze samenleving. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ze blijven floreren en bijdragen aan de unieke charme van onze steden en dorpen.

Meer weten? www.lieverlokaal.be