Aetec in een nieuw jasje

lijst 1 aetec Nadat we al reeds enkele jaren bezig zijn en onze firma echt gevormd is als ecologische firma vonden we het gepast om een frisse, vernieuwende wind door aetec te blazen. En verfrissend is het zeker, met het mojito groen kleurtje!
Nadat we al reeds enkele jaren actief zijn en onze firma echt gevormd is als ecologische firma vonden we het gepast om een frisse, vernieuwende wind door aetec te blazen. En verfrissend is het zeker, met het mojito groen kleurtje!

De geschiedenis van de mens begon in het groen, in de bossen en op de weiden, dat is de reden waarom we groen zo normaal, vertrouwd vinden. Groen staat voor rust en veiligheid, daarom is ook het ook het onderste licht van het verkeeslicht. Kijk maar naar alle mededelingen die over veiligheid en dienstverlening gaan, al deze verwijzingen zijn groen getint. Denk maar aan het signeleren van nooduitgangen.
Dat is de reden waarom wij voor groen hebben gekozen, wij willen u de veiligheid garanderen dat wij u de verschillende mogelijkheden aanbieden en daaruit samen de juiste keuze maken.

De groene knop staat voor een nieuwe start! Wij zoeken samen uit op welke manier u van start kan gaan om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw energiefactuur te reduseren.