Actie - Gascondenserende ketel - Buderus

actie buderus

Het is meer dan ooit het moment om uw oude ketel te vervangen door een nieuw en performanter systeem. Zo zal u veel geld kunnen besparen tijdens de volgende winter. Hoeveel?
Door een oude ketel te vervangen door een nieuwe condensatieketel van Buderus, verlaagt u uw verbruik met 30% of meer. Maar u kunt hierin nog verder gaan: overweeg de installatie van thermische zonnecollectoren voor de productie van warm water of voor verwarmingsondersteuning (vloerverwarming is hierbij wel een vereiste), een warmtepomp, een hybride systeem, een sanitaire warmtepomp, ... Met Buderus is het allemaal mogelijk dankzij het modulaire, uitbreidbare regelsysteem, waar we zo trots op zijn.


U hebt de tijd tot eind juni om uw cheque aan te vragen (mijnverwarming@buderus.be).
Opgelet, de actie is voorbehouden aan de eerste 200 personen die de aanvraag hebben gedaan en het materiaal van Buderus dient te worden geïnstalleerd voor 31 augustus 2013. Op die manier geniet u vanaf de volgende herfst zeker al van een performante verwarmingsinstallatie!
Met 75 tot 300 euro geeft Buderus uw investering een duwtje in de rug. Dit bedrag zal worden overgeschreven op uw bankrekening in december 2013.

Klik hier en lees meer over deze lopende actie!

Ik ben:
Invalid Input

Uw gegevens:
Bedrijf:
Invalid Input

Naam:(*)
Communiceren is altijd aangenamer als we u kunnen aanspreken met uw naam

Woonplaats:(*)
Om u correct verder te helpen kennen wij graag de gemeente

E-mail:(*)
een e-mailadres is altijd handig

GSM of telefoonnummer:(*)
graag een telefoonnummer doorgeven waarop we u kunnen bereiken

Ik wens meer info over:

Invalid Input

Omschrijving:
Invalid Input

Welk moment op de dag past u het best dat we u hierover contacteren?
Invalid Input