Nieuws | Aetec

Aetec is fiere partner van het Big Green Heat Event

Aetec is partner van het Big Green Heat Event en zal ook aanwezig zijn met een stand. Wil jij mee informatie over hernieuwbare energie? Daarnaast ook nog even genieten van een leuke sfeer en heerlijk eten? Bestel dan nog snel je tickets: https://www.geertshs.be/event/big-green-heat-event

BIG GREEN HEAT EVENT

Zinderend buitenfeest
BIG GREEN HEAT EVENT is een warme, gastvrije plek. Een wereld op zich, boordevol mogelijkheden om gezond buiten te koken, te eten, te leven. Eén groot broeierig buitenfeest, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Met lekkere hapjes, ijskoude cocktails en coole muziek. Nieuwe relaties aanknopen, oude bekenden tegen het lijf lopen, samen de laatste trends ontdekken, gezellig samenzijn in de buitenlucht … Het gebeurt allemaal op BIG GREEN HEAT EVENT.

Informeren, inspireren, degusteren
Op BIG GREEN HEAT EVENT ontmoet je buitenmensen uit alle windstreken. Culinaire hedonisten die je smaakpapillen binnenstebuiten keren met gepeperde kookdemo’s. Levenskunstenaars die het buitenleven verrijken met schoonheid, warmte en vriendschap. Fijnproevers die outdoor kokerellen heerlijk vinden en genieten van het goeie leven. Gourmands die net zoals jij openstaan voor het nieuwe buiten koken in alle seizoenen.

Locatie
BAOBAB BEACH CLUB
De Merodedreef 189, Westerlo (voetbalstadion Westerlo)