Aetec: een team van gepassioneerde specialisten in hernieuwbare energietechnieken

Zaakvoerder Bart Aerts

Bart Aerts startte Aetec op in 2007. Met zijn opleiding industrieel ingenieur elektromechanica – elektrotechniek (KHK Geel) heeft hij een heel grote bagage technische en projectmatige kennis op zak. Praktijkkennis heeft hij opgedaan in verschillende bedrijven. Zo werkte hij voor ABB (Asea Brown Bovery) als commissionair engineer en project manager. Daar kon hij zich volledig ontplooien tot technisch expert. Later kwam hij bij Thernergo terecht: een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, engineeren, integreren, exploiteren en financieren van projecten voor hernieuwbare energie. Zijn bezorgdheid om het massale energieverbruik van onze maatschappij vindt daar zijn oorsprong. En zijn passionele streven naar een kleinere ecologische voetafdruk voor mens en onderneming maakt hij nu iedere dag waar bij Aetec.

Medezaakvoerster Leen Borgmans

Leen Borgmans is medezaakvoerster van Aetec. Ook zij deelt de passie van Bart voor hernieuwbare energie. Evenzeer als haar man vindt zij het belangrijk om bewust en creatief met energie om te gaan. Voor hun 3 kinderen en toekomstige generaties moet onze planeet nog een hele tijd mee. Leen heeft naast haar opleiding kleuterleidster ook een opleiding accountancy-fiscaliteit in avondschool genoten. Binnen Aetec is zij de gedreven en enthousiaste office manager. Zo legt zij zich helemaal toe op een vlotte administratieve gang van zaken en het optimaliseren van alle werkingsprocessen binnen Aetec.

Ons doel: Uw energie hernieuwbaar, duurzaam en spaarzaam!

Aetec wil mensen informeren en begeleiden om hun energieverbruik en energiefactuur financieel te optimaliseren. AETEC verzorgt zowel de studie als de haalbaarheid van uw project. Wij hanteren een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast staan een vakkundige plaatsing, inbedrijfstelling en correcte afregeling steeds bovenaan onze lijst! Wij hechten zeer veel belang aan een correcte na-service zodat u, na de installatie volledig op de hoogte bent van uw project en alles onder controle heeft. Wij plaatsen de juiste techniek op de juiste plaats!

Onze Visie: Uw energie, onze zorg

Met ons gedreven en enthousiast team hebben wij Aetec gemaakt tot waar het vandaag voor staat: gedrevenheid en passie voor hernieuwbare energie in functie van u, onze klant! Het is voor ons de hoogste prioriteit dat u ten allen tijde correct geadviseerd wordt. En dat u de juiste prijs voor een onberispelijke, correcte service betaalt. Daar staan wij voor en daar doen we het voor, iedere dag opnieuw. Uw energie is onze zorg!

Overtuigd van onze expertise in hernieuwbare energie?