De zonneboiler: een flinke besparing op uw energiefactuur

zonneboiler energiebesparingDe zonneboiler is een eenvoudig systeem dat u heel wat energiekosten kan besparen. Met de juiste zonneboiler kan u tot wel 60% van de energie die je nodig hebt om water te verwarmen uit je zonneboiler halen. Een zonneboiler verwarmt uw water voor uw douche, bad, afwas, enz. met behulp van de zon. Een zonneboiler kan in lage-energiewoningen ook als ondersteunende verwarmingsbron gebruikt worden. Zo kunt u wel tot 35% op uw totale energiefactuur besparen.

 

Aetec: uw deskundige partner voor de meest rendabele zonneboiler

zonneboiler technische tekeningBij Aetec gaan we er prat op enkel te werken met de beste en de meest rendabele systemen en materialen. Zo kunnen wij u, onze klant, verzekeren dat we u de beste investering bieden. Wij bekijken altijd in samenspraak met onze klant wat voor zonneboilersysteem het best past bij zijn situatie. Er zijn immers verschillende soorten:


Ieder systeem heeft zijn voor- en nadelen. Aetec heeft de juiste vakkennis en de nodige knowhow in huis om voor u het beste en meest rendabele systeem te voorzien.

 

Onze eigen slimme zonneboiler: de nSolmax

nSolmax zonneboilerSamen met nSolar, een bedrijf uit Brugge, hebben wij onze eigen hoogtechnologische en uiterst performante zonneboiler ontworpen: de nSolmax. Deze zonneboiler is op en top Belgisch en helemaal ontworpen voor ons wisselvallige weer. De nSolmax stelt u in staat de helft van uw energiekosten te besparen. En hij biedt nog tal van andere voordelen zoals:

  • Ecologisch en milieuvriendelijk
  • Bespaart 50 tot 60% op uw energiefactuur
  • Hoog rendement
  • Weinig tot geen onderhoud
  • 10 jaar garantie!


Lees meer over onze slimme zonneboiler, de nSolmax

 

Persoonlijk advies

Omdat iedere situatie anders is, geven wij u graag informatie gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Daarom komen we ook steeds bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Vervolgens maken we een offerte op die wij zorgvuldig voorbereiden en budgetteren, helemaal op maat van uw project. Wij hebben de juiste kennis in huis om u correct te begeleiden en u het juiste zonneboilersysteem aan te bieden.