Voor particulieren en bedrijven

Laadpaal

Baas worden over de “brandstof” van je wagen

Het gemak van elektrisch rijden dankzij een laadpaal bij u thuis of aan het bedrijf.

Elektrisch rijden markeert de transitie van fossiele brandstoffen naar een duurzamere vorm van mobiliteit, met elektriciteit als drijvende kracht achter je wagen in plaats van diesel of benzine. Deze verschuiving resulteert niet alleen in een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot, maar biedt ook een financieel voordeel door lagere operationele kosten. De voordelen van elektrische voertuigen nemen continu toe, waardoor ze een steeds aantrekkelijkere optie worden. Of je nu al eigenaar bent van een elektrische auto of overweegt er een aan te schaffen, Aetec staat klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij de selectie en installatie van de ideale laadpaal.

Bij Aetec geloven we dat het bezit van een laadpaal een essentiële stap is in het verkrijgen van controle over je eigen energie. Door de energie opgewekt door je zonnepanelen direct te gebruiken voor het opladen van je elektrische voertuig, sluit je de cirkel van zelfvoorzienend energiebeheer. Wij bieden maatwerkoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten, gericht op het optimaliseren van e-mobiliteit. Ons proces begint met een grondige evaluatie van de beoogde locatie voor de laadpaal, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke vereisten en mogelijkheden van jouw eigendom.

Het is mogelijk een laadpaal te plaatsen op elke locatie binnen je eigen terrein, mits de laadkabel niet over publiek domein loopt. Hoewel België al een netwerk van publieke laadpalen heeft, biedt een persoonlijke laadpaal bij je thuis of op kantoor niet alleen gemak, maar ook de zekerheid van een veilige en betrouwbare laadplek. Met Aetec kies je voor een toekomst waarin je zelf de controle hebt over hoe en wanneer je jouw voertuig oplaadt, ondersteund door groene energie uit eigen productie.

Merken

ETREL

Onze referenties