Welkom bij Aetec

Al meer dan 10 jaar uw energie-architect!

Aetec, uw energie-architect!​

Met ons team van specialisten beantwoorden wij dagelijks aan uw noden en behoeften inzake duurzame en hernieuwbare energie. Voor jouw uniek project wens je vast de juiste specialist op de juiste plaats die jou correct informeert.

Uiteindelijk overweeg je om te investeren in milieuvriendelijke energie met als doel te besparen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Je hecht veel belang aan materialen van uitzonderlijke kwaliteit en een nauwgezette vakkundige uitvoering van je installatie waarbij aandacht wordt besteed aan esthetiek. Uitgebreide garanties, een optimale opvolging van uw project en uitgebreide nazorg vind jij onontbeerlijk. Bij Aetec ben je aan het juiste adres, want uw energie is onze zorg!

Aetec is uw energie-architect. Met ons gedreven en enthousiast team van adviseurs, installateurs, projectleiders en ingenieurs begeleiden we je tijdens het ganse traject van jouw unieke project. Samen met jou komen we tot het gewenste resultaat.

The A-Team

Talent in techniek onder één dak!

Bart

Zaakvoerder

De denktank van AETEC. Technisch, inventief, innovatief, vernieuwend, nauwkeurig en klant gericht.

Mijn visie en missie die ik ter harte neem als zaakvoerder. De beste techniek op de beste plaats met veel oog voor esthetiek.

Leen

Zaakvoerder

Aetec, een boek waar Bart Aerts en ik sinds 2008 elke dag aan schrijven. Boeiend om te schrijven, met als groot hoofdstuk “mensen zoals u en ik correct adviseren om zo een langdurige relatie op te bouwen”.

Carolina

Onthaal

Met een glimlach ontvang ik je aan ons onthaal en zal ik je verder begeleiden in ons Aetec verhaal of ik sta je te woord via onze telefoon. Samen bekijken we wat Aetec kan betekenen in jullie project. We zoeken samen naar een geschikt moment in jullie agenda om zo een afspraak in te plannen bij één van onze experts ook zal ik jullie al zo goed mogelijk verder helpen met eender welke vraag of opmerking. Hopelijk hoor/zie ik jullie snel en kunnen we samen een zorgeloos project afwerken.

Tino

Service-Coördinator / Projectleider - zonnepanelen

Onze expert in service & projectleiding, als er nu 1 iemand is die er alles van weet en jullie mee zal begeleiden in het project dan is het Tino! Hij zal jullie zowel voor/tijdens & na de installatie verder helpen. Ook wanneer er een service probleem opduikt na verloop van tijd laten we jullie niet in de kou staan en staan. Tino bekijkt dit samen met jullie zodat we onze klant tevredenheid hoog kunnen houden.

Yasmine

Assistent Projectleider

Yasmine, DE persoon achter de schermen. Zij laat jullie project in goede banen lopen. Ze volgt de projecten op / doet bestellingen / tekent plannen uit / etc, geen job dat haar in de weg staat. Ook als het over de planning van de installaties gaat zal Yasmine je met veel plezier verder helpen.

Liam

Servicetechnieker

Elke dag dat we werken is een dag dichter bij een betere toekomst.

Ronald

Adviseur

Elke correct geadviseerde oplossing voor uw energietechniek gaat hand in hand met een gezondere toekomst voor iedereen.

Wouter

Adviseur

Zet met mij een stap in de richting van een duurzame energie-toekomst. Ik overloop samen met u uw project en op basis daarvan geef ik u het nodige advies en werk een groene en juiste oplossing uit.
Mijn motto: “het moet kloppen voor we stoppen!”

Jan

Adviseur

De grootste energiebesparing is deze die je niet verbruikt! Samen met U gaan we bekijken hoe we de andere verbruiken ecologisch en economisch kunnen verbeteren. Zo dragen we met zijn allen bij aan het klimaatplan en wordt ons leefmilieu en onze geldbeugel er beter van.

Wim

Adviseur

Verklein je energierekening  en je ecologische voetafdruk in 1 keer met de juiste energieoplossing op maat. Ik kijk graag samen met u welke oplossing de beste keuze is voor jouw bedrijf of huishouden.

Michiel

Adviseur

Ik help je graag verder met raad en daad!

Glenn

Technieker/Plaatser

Als ik op een werf aankom zal dit steeds met 100% plezier zijn, ik help graag de Aetec klanten en probeer op het einde van de werken ook een glimlach op hun gezichten te doen krijgen. Een tevreden klant maakt mij ook tevreden. Ik kijk al uit naar de volgende werf, want ik maak graag mensen blij.

Tommy

Technieker/Plaatser

Techniek zit in mijn vingers. Ik zoek graag dingen uit en wil ze technisch doorgronden. Het maximale uit een installatie halen, daar ga ik voor. En dat met de glimlach!

Plan je afspraak met één van onze adviseurs !

Aetec staat voor..

Wil jij onze nieuwe technologieën leren kennen?

Kom eens langs in onze showroom !
Scroll to Top