Voor particulieren en bedrijven

Welkom bij Aetec

Word Baas over Eigen Energie

Bij Aetec zetten we ons volledig in om je te ondersteunen in de wereld van hernieuwbare energie. Ons team van deskundigen staat klaar om je te voorzien van advies en oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw persoonlijke behoeften op het gebied van duurzaamheid en vernieuwing. Zo word jij baas over eigen energie.

Jouw ambitie om baas te worden over eigen energie, met het oog op besparingen en het verminderen van je ecologische voetafdruk, resoneert met onze missie. Wij hechten groot belang aan het leveren van topkwaliteit materialen, precisie in de uitvoering en het esthetisch integreren van installaties in je leef- of werkomgeving. Uitgebreide garanties, voortdurende projectopvolging en grondige nazorg zijn slechts enkele van de manieren waarop wij onze toewijding aan jouw tevredenheid tonen.

Laat Aetec je gids zijn naar energieonafhankelijkheid. Met een toegewijd en gepassioneerd team, waaronder adviseurs, installateurs, projectmanagers en ingenieurs, ondersteunen we je bij elke stap.

The A-Team

Talent in techniek onder één dak!

Aetec Bart Aerts

Bart

Bestuurder

De denktank van AETEC. Technisch, inventief, innovatief, vernieuwend, nauwkeurig en klant gericht. Mijn visie en missie die ik ter harte neem als zaakvoerder. De beste techniek op de beste plaats met veel oog voor esthetiek.

Leen

Bestuurder

Aetec, een boek waar Bart Aerts en ik sinds 2008 elke dag aan schrijven. Boeiend om te schrijven, met als groot hoofdstuk “mensen zoals u en ik correct adviseren om zo een langdurige relatie op te bouwen”.

Greet

Onthaal

Ontvangen worden met de glimlach en je meteen op je gemak voelen, dat is waar Greet voor staat. Wees welkom bij Aetec.

Ronald

Adviseur

Elke correct geadviseerde oplossing voor uw energietechniek gaat hand in hand met een gezondere toekomst voor iedereen.

Jan

Adviseur

De grootste energiebesparing is deze die je niet verbruikt! Samen met U gaan we bekijken hoe we de andere verbruiken ecologisch en economisch kunnen verbeteren. Zo dragen we met zijn allen bij aan het klimaatplan en wordt ons leefmilieu en onze geldbeugel er beter van.

Bjorn Borgmans

Bjorn

Adviseur

De professional die u doorheen elke fase van het proces begeleidt, onderzoekt diverse opties om u volledige controle te geven over uw eigen energievoorziening. Deze expert maakt met plezier een persoonlijke afspraak om uw specifieke situatie grondig te evalueren. Zo kan hij een oplossing op maat ontwerpen die u in staat stelt om autonoom te beslissen over uw energiegebruik.

Jan-Michiel

Projectleider

Het klankbord tussen klant, plaatser en onze backoffice. Het is mijn missie om steeds antwoord te kunnen geven op al jullie vragen. Onder het motto: “goede afspraken maken contente klanten” zorg ik voor een a tot z opvolging die tot in de puntjes verzorgd is.

Nick

Assistent-projectleider

Bij Aetec staat de klant centraal.  Als assistent-projectleider werk ik samen met de klant aan innovatieve, op maat gemaakte oplossingen voor hernieuwbare technologie.  Onze proactieve aanpak en open communicatie zorgen ervoor dat we niet alleen voldoen aan voorwaarden maar overtreffen we vaak de verwachtingen van de klanten.  Samen bouwen we aan een groene toekomst.

Wim

Magazijnier

Ons magazijn, het kloppend hart van de onderneming. Alles dient hier op zijn plaatst te staan zodat onze team zo min mogelijk tijd verliezen met het laden van hun wagen. Het magazijn dat is mijn paradijs, ik hou van orde en netheid en daar kan je niet naast kijken. Elke donderdag en vrijdag manoeuvreer ik veilig met de heftruck om de leveringen te lossen en netjes op zijn plaats zetten, uw materialen zijn in veilige handen bij mij.

Liam

Servicetechnieker

Elke dag dat we werken is een dag dichter bij een betere toekomst. Een thuisbatterij, omvormer, laadpaal kent voor mij nog weinig geheimen. En als ik dan een keertje voor een raadsel kom te staan, ben ik gedreven om het van het begin tot einde volledig uit te pluizen. Ik vind pas tevredenheid wanneer ik een oplossing kan aanbieden en uitwerken.

Michael

Technieker/Plaatser

Mijn werkdag is pas geslaagd en volledig ten einde als ik op uw gezicht een stralende glimlach zie verschijnen. Een tevreden klant geeft mij energie, voldoening om elke dag met meer dan 100% plezier op te staan en aan mijn nieuwe werkdag te starten. Ik kijk al uit naar de volgende werf, want ik maak graag mensen blij.

Stephen

Technieker/Plaatser

Energie vrijheid creëren dankzij de juiste technologie, daar draait het voor mij om. Slim omgaan met onze energiebronnen en zo min mogelijk inzetten op fossiele uitputbare brandstoffen. Klanten die genieten van comfort dat wij voor hen gecreëerd hebben, dat bezorgt mij een glimlach.

Dawid

Technieker/Plaatser

Ik geloof sterk dat de toekomst van energie duurzaam, groen en hernieuwbaar is.  Mijn missie is om jou te helpen de overstap te maken naar zelfvoorzienendheid en tegelijkertijd bij te dragen aan een schonere planeet.  Met mijn expertise in zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterijen, laadpalen en energiemanagementsystemen sta ik klaar om jouw reis naar onafhankelijke energieproductie te begeleiden.