Welkom bij Aetec

Word baas over je eigen energie

Aetec, helpt je bij hernieuwbare energietechnieken!

Met ons team van specialisten beantwoorden wij dagelijks aan uw noden en behoeften inzake duurzame en hernieuwbare energie. Voor jouw uniek project wens je vast de juiste specialist op de juiste plaats die jou correct informeert.

Uiteindelijk overweeg je om te investeren in milieuvriendelijke energie met als doel te besparen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Je hecht veel belang aan materialen van uitzonderlijke kwaliteit en een nauwgezette vakkundige uitvoering van je installatie waarbij aandacht wordt besteed aan esthetiek. Uitgebreide garanties, een optimale opvolging van uw project en uitgebreide nazorg vind jij onontbeerlijk. Bij Aetec ben je aan het juiste adres, want uw energie is onze zorg!

Aetec helpt je bij hernieuwbare energietechnieken! Met ons gedreven en enthousiast team van adviseurs, installateurs, projectleiders en ingenieurs begeleiden we je tijdens het ganse traject van jouw unieke project. Samen met jou komen we tot het gewenste resultaat.

Aetec showroom in Gierle, buitenkant

The A-Team

Talent in techniek onder één dak!

Bart

Bestuurder

De denktank van AETEC. Technisch, inventief, innovatief, vernieuwend, nauwkeurig en klant gericht. Mijn visie en missie die ik ter harte neem als zaakvoerder. De beste techniek op de beste plaats met veel oog voor esthetiek.

Leen

Bestuurder

Aetec, een boek waar Bart Aerts en ik sinds 2008 elke dag aan schrijven. Boeiend om te schrijven, met als groot hoofdstuk “mensen zoals u en ik correct adviseren om zo een langdurige relatie op te bouwen”.

Danny

Commercieel Directeur

Alles in goede banen leiden dat is mijn sterkte. Met grote verantwoordelijkheid buig ik mij over de dagelijkse werking van Aetec, onze mensen en dierbare klanten. The A-team is mijn habitat. 

Greet

Onthaal

Ontvangen worden met de glimlach en je meteen op je gemak voelen, dat is waar Greet voor staat. Wees welkom bij Aetec.

Ronald

Adviseur

Elke correct geadviseerde oplossing voor uw energietechniek gaat hand in hand met een gezondere toekomst voor iedereen.

Jan

Adviseur

De grootste energiebesparing is deze die je niet verbruikt! Samen met U gaan we bekijken hoe we de andere verbruiken ecologisch en economisch kunnen verbeteren. Zo dragen we met zijn allen bij aan het klimaatplan en wordt ons leefmilieu en onze geldbeugel er beter van.

Jan-Michiel

Projectleider

Het klankbord tussen klant, plaatser en onze backoffice. Het is mijn missie om steeds antwoord te kunnen geven op al jullie vragen. Onder het motto: “goede afspraken maken contente klanten” zorg ik voor een a tot z opvolging die tot in de puntjes verzorgt is.

Wim

Magazijnier

Ons magazijn, het kloppend hart van de onderneming. Alles dient hier op zijn plaatst te staan zodat onze team zo min mogelijk tijd verliezen met het laden van hun wagen. Het magazijn dat is mijn paradijs, ik hou van orde en netheid en daar kan je niet naast kijken. Elke donderdag en vrijdag manoeuvreer ik veilig met de heftruck om de leveringen te lossen en netjes op zijn plaats zetten, uw materialen zijn in veilige handen bij mij.

Liam

Servicetechnieker

Elke dag dat we werken is een dag dichter bij een betere toekomst. Een thuisbatterij, omvormer, laadpaal kent voor mij nog weinig geheimen. En als ik dan een keertje voor een raadsel kom te staan, ben ik gedreven om het van het begin tot einde volledig uit te pluizen. Ik vind pas tevredenheid wanneer ik een oplossing kan aanbieden en uitwerken.

Michael

Technieker/Plaatser

Mijn werkdag is pas geslaagd en volledig ten einde als ik op uw gezicht een stralende glimlach zie verschijnen. Een tevreden klant geeft mij energie, voldoening om elke dag met meer dan 100% plezier op te staan en aan mijn nieuwe werkdag te starten. Ik kijk al uit naar de volgende werf, want ik maak graag mensen blij.

Stephen

Technieker/Plaatser

Energie vrijheid creëren dankzij de juiste technologie, daar draait het voor mij om. Slim omgaan met onze energiebronnen en zo min mogelijk inzetten op fossiele uitputbare brandstoffen. Klanten die genieten van comfort dat wij voor hen gecreëerd hebben, dat bezorgt mij een glimlach.

Plan je afspraak met één van onze adviseurs !

Aetec staat voor..

Wil jij onze nieuwe technologieën leren kennen?

Kom eens langs in onze showroom !
Scroll naar boven