Voor particulieren en bedrijven

Warmtepomp

Baas worden over warmte en koelte in elke ruimte

Vanuit hernieuwbare bron genieten van aangename warmte en koelte.

Bij Aetec omarmen we de kracht van innovatie om u baas te laten worden over uw energieverbruik, een warmtepomp speelt hierin een centrale rol. Deze geavanceerde systemen halen warmte uit natuurlijke bronnen zoals de grond, het water of de lucht, en zetten deze om in energie voor verwarming en sanitair warm water. Met een warmtepomp benut u efficiënt de gratis aangeboden energie uit uw omgeving, waarbij enkel elektriciteit nodig is voor de werking van de pomp zelf.

Koeling met een Warmtepomp

Naast verwarming kan een warmtepomp ook voor verkoeling zorgen door middel van passieve koeling, gebruikmakend van de stabiele bodemtemperatuur. Dit systeem, geïntegreerd in uw vloer- of wandverwarming, circuleert koud water en zorgt zo voor een aangename temperatuur in huis, zelfs tijdens hete zomerdagen, en dat alles met minimale energiekosten.

De Voordelen

  • Verlaging van het E-peil van uw woning.
  • Geen noodzaak voor een schoorsteen of gasaansluiting.
  • Benutting van gratis, hernieuwbare energiebronnen voor verwarming en koeling.
  • Onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur van meer dan 20 jaar.
  • Geen uitstoot van CO2 of andere schadelijke gassen.
  • Een hoge rendement: elke kW aan natuurlijke energie wordt omgezet in tot wel 5kW aan warmte.

 

Bij Aetec begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we een op maat gemaakte benadering, waarbij we door middel van een gedetailleerde studie de meest geschikte warmtepompoplossing voor uw project bepalen. Met diverse beschikbare opties zorgen we ervoor dat uw warmtepompsysteem perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Kies voor Aetec en word baas over uw eigen energie met onze slimme, ecologische en voordelige warmtepompoplossingen. Ontdek hoe u kunt profiteren van hernieuwbare energie om zowel uw woning te verwarmen als te koelen, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.