Voor particulieren en bedrijven

Verwarmen en koelen

Baas woorden over het klimaat in huis

België verbindt zich ertoe om het aandeel hernieuwbare energiebronnen te laten stijgen tot 13% in 2020. Cijfers tonen aan dat ongeveer de helft van het energieverbruik in woningen naar verwarming gaat. Daarmom is het steeds interessant om te kiezen voor een ecologische verwarming: een zuinige en rendabele manier van verwarmen en bovendien milieuvriendelijk. Ecologisch verwarmen -of groene warmte zoals wij het graag noemen- is voor iedereen mogelijk, ook voor jou.

Uiteraard moet de lucht in het gebouw dat je verwarmt, van goede kwaliteit zijn. Om de kwaliteit van de binnenlucht te garenderen, is een goede ventilatie onontbeerlijk. Sterker nog, ventilatiesystemen zijn verplicht bij niewbouw of grote verbouwingen. De hoge isolatienormen maken dat vervuilde lucht niet meer op een natuurlijke manier kan ontsnappen. Vochtproblemen, schimmels, bacteriën zijn dan een rechtstreeks gevolg van de vervuilde en vochtige lucht. vochtige of vervuilde lucht, met gezondheidsproblemen tot gevolg: ademhalingsproblemen, allergieën,…

Aetec adviseert, informeert en begeleidt je van A tot Z tijdens jouw persoonlijk project. Samen bekijken we de mogelijkheden en komen we tot de juiste oplossing.