Zonne-Energie: goed voor het milieu én voor uw portemonnee

Zonne-energie: pure, hernieuwbare energie

zonnepanelen-werking

Zonne-energie ligt gratis voor het rapen. Het licht en de warmte van de zon kunnen volop ingezet worden om onze gebouwen, huizen, bedrijven te verwarmen, om elektriciteit op te wekken en om water op te warmen. Zonne-energie is de puurste vorm van hernieuwbare energie: goed voor jezelf, je leefklimaat, het milieu en de toekomstige generaties.

Zonne-energie: verbruik en rendement optimaal afstemmen

Samen met u bekijkt Aetec hoe we met alternatieve energie uw verbruik en rendement optimaal kunnen afstemmen. Zonne-energie kan je optimaal benutten door middel van zonnepanelen en zonneboilers en vaak ook door een combinatie ervan.

Zonnepanelen

CIS zonnepaneelZonnepanelen zetten invallend zonlicht om in elektriciteit. Deze elektriciteit verbruikt u zelf (gedeeltelijk). De elektriciteit die u zelf niet opgebruikt, wordt naar het elektriciteitsnet gestuurd. Deze 2 zaken resulteren in een beduidend lagere energiefactuur.

 

Zonnepanelen van Aetec: rendabel, ecologisch en esthetisch

AETEC - CIS zonnepanelen van Solar FrontierZonnepanelen blijven bijzonder rendabel. U verdient uw investering in gemiddeld 8 jaar terug en behaalt gemiddeld een rendement van 15%. Aetec installeert vooral CIS zonnepanelen van Solar Frontier: esthetische en ecologische panelen met een zeer hoog rendement.

Lees meer over zonnepanelen

 

Zonneboilers

Een zonneboiler gebruikt de zonnestraling om uw water op te warmen. Dat warm water kan u dan gebruiken om af te wassen, te douchen, een bad te nemen. Schijnt de zon niet of niet sterk genoeg, dan zorgt uw klassiek verwarmingssysteem er voor dat u toch over warm water beschikt. U kunt uw zonneboiler ook gebruiken om uw woning te verwarmen. Kiest u voor een rendabele zonneboiler, dan zal je energiefactuur een pak lager uitvallen.

De zonneboiler van Aetec: hoog rendement en weinig onderhoud

nSolmax zonneboiler van AETECSamen met nSolar hebben wij onze eigen zonneboiler ontwikkeld: de nSolmax. De nSolmax onderscheidt zich van andere zonneboilers door zijn hoger rendement en zijn onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien geniet u nog eens van 10 jaar garantie op deze bijzonder efficiënte zonneboiler.

Lees meer over zonneboilers

 

Uw voordelen als u kiest voor zonnepanelen en een zonneboiler van Aetec?

  • U kiest voor een duurzame investering van 30 jaar of zelfs langer
  • U haalt vakkundigheid in huis
  • U krijgt raad en advies op maat van uw project
  • U kiest voor een schoner milieu
  • Uw energiefactuur daalt aanzienlijk