Warmtepompboiler

  1. Home
  2. Warmtepompboiler

Baas worden over sanitair warm water

Sanitair warm water voor nieuwbouw en renovatie

Stap over op de R-AQUA warmtepompboiler van Aetec en word baas over je eigen energie. Deze innovatieve boiler, werkzaam op warmtepomptechnologie, haalt warmte uit de omgevingslucht om water efficiënt te verwarmen. Beschikbaar in varianten van 200 en 300 liter, garandeert het een constante toevoer van warm water voor het hele gezin, gebruikmakend van het milieuvriendelijke natuurlijke koelgas R290.

De R-AQUA warmtepompboiler is niet alleen een toonbeeld van hernieuwbare energie, maar met zijn A+ energie-efficiëntieklasse en lage verbruik, biedt het een slimme oplossing voor iedereen die zoekt naar een kosteneffectieve, duurzame methode om sanitair water te verwarmen. Het is de perfecte keuze voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen, met minimale installatievereisten.

De R-AQUA serie onderscheidt zich door gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid in bediening, met verschillende werkingsmodi zoals Eco, Comfort, Smart, Boost, en Vakantie, om te voldoen aan alle behoeften en voorkeuren. De optionele WiFi module biedt nog meer gemak, waardoor je de boiler kunt bedienen en monitoren via een smartphone of tablet, ongeacht waar je bent.

Investeer in de R-AQUA HPB(-S) warmtepompboiler voor jouw thuis en ervaar niet alleen verhoogd comfort en besparingen op de energiekosten, maar draag ook actief bij aan een groenere planeet. Ontdek hoe Aetec je helpt om baas te worden over je eigen energie, met slimme, duurzame oplossingen die perfect aansluiten bij een zelfvoorzienende levensstijl.

Zet vandaag nog de stap naar een zelfvoorzienend en duurzaam huishouden.