Airco

  1. Home
  2. Airco

Baas worden over een aangename temperatuur.

Airco, aangename verkoeling of warmte, efficiënt qua verbruik.​

Ontdek de veelzijdigheid van airco’s met Aetec: uw partner voor comfort en energiebeheer. Onze airco’s, die tevens dienst doen als verwarmingsoplossing dankzij de lucht-lucht warmtepomptechnologie, bieden het hele jaar door comfort. In de zomer geniet u van verfrissende koelte, terwijl u in de winter verzekerd bent van behaaglijke warmte in elke kamer. 

Airco’s zijn energie-efficiënt als je deze combineert met een zonnepanelen installatie van Aetec. Bij warme zomerdagen heb je een grote opbrengst en kan de airco heerlijk draaien. De kracht van zonne-energie transformeert dus uw airco in een milieuvriendelijke oplossing, door overtollige zonne-energie om te zetten in efficiënte koeling of verwarming van uw woonst. Met een gemiddeld verbruik tussen 0.70 en 0.80 kWh per uur zijn onze moderne systemen niet alleen zuinig, maar draaien ze op zonnige dagen volledig op groene energie.

Wat is een Airco?

01

Koelingssysteem

Een airconditioner is een apparaat dat warme lucht uit een ruimte verwijdert en deze vervangt door gekoelde lucht, waardoor de temperatuur daalt en het comfort verbetert.

02

Warmtepompfunctionaliteit

Airconditioners hebben ook warmtepompfunctionaliteit, waardoor ze naast koelen ook kunnen verwarmen door warmte uit de buitenlucht te halen en naar binnen te verplaatsen.

03

Efficiënt energieverbruik

Moderne airconditioners zijn ontworpen om energie-efficiënt te werken, waardoor ze comfort bieden met een relatief laag energieverbruik, vooral wanneer ze worden gecombineerd met andere energiebronnen zoals zonnepanelen.

Flexibele Installatie en Optimaal Onderhoud

Voor de installatie hanteren we flexibele afstanden tussen binnen- en buitenunits, afhankelijk van uw specifieke behoeften.
Daarnaast bieden we een jaarlijks onderhoudsprogramma om uw systeem optimaal te laten presteren, met de mogelijkheid voor een zorgeloos onderhoudscontract.

Bij Aetec empoweren we u om baas te worden over uw eigen energie, met slimme, duurzame oplossingen die comfort en efficiëntie naadloos combineren. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte of meer informatie over hoe onze airco-oplossingen u kunnen helpen bij het bereiken van energieonafhankelijkheid.,

Onze recente referenties