Warmtepomp

  1. Home
  2. Warmtepomp

Baas worden over warmte en koelte in elke ruimte

Vanuit hernieuwbare bron genieten van aangename warmte en koelte.

Bij Aetec omarmen we de kracht van innovatie om u baas te laten worden over uw energieverbruik, een warmtepomp speelt hierin een centrale rol. Deze geavanceerde systemen halen warmte uit natuurlijke bronnen zoals de grond, het water of de lucht, en zetten deze om in energie voor verwarming en sanitair warm water. Met een warmtepomp benut u efficiënt de gratis aangeboden energie uit uw omgeving, waarbij enkel elektriciteit nodig is voor de werking van de pomp zelf.

Koeling met een warmtepomp

Naast verwarming kan een warmtepomp ook voor verkoeling zorgen door middel van passieve koeling, gebruikmakend van de stabiele bodemtemperatuur. Dit systeem, geïntegreerd in uw vloer- of wandverwarming, circuleert koud water en zorgt zo voor een aangename temperatuur in huis, zelfs tijdens hete zomerdagen, en dat alles met minimale energiekosten.

Wat is een warmtepomp?

01

Warmteverplaatsing

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte uit een bron, zoals de lucht, grond of water, haalt en deze overbrengt naar een andere locatie voor verwarming, of juist warmte uit een gebouw haalt en afvoert naar de omgeving voor koeling.

02

Milieuvriendelijkheid

Door gebruik te maken van natuurlijke warmtebronnen en elektriciteit efficiënt om te zetten in warmte, vermindert een warmtepomp de uitstoot van broeikasgassen en draagt het bij aan een duurzamere leefomgeving.

03

Energie-efficiëntie

Warmtepompen zijn over het algemeen energiezuiniger dan traditionele verwarmings- en koelsystemen, wat kan resulteren in lagere energiekosten en een verminderd verbruik van fossiele brandstoffen.

Voordelen van een warmtepomp

Zet vandaag nog de stap naar een zelfvoorzienend en duurzaam huishouden.

Op maat gemaakte warmtepompoplossingen

Bij Aetec begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we een op maat gemaakte benadering, waarbij we door middel van een gedetailleerde studie de meest geschikte warmtepompoplossing voor uw project bepalen. Met diverse beschikbare opties zorgen we ervoor dat uw warmtepompsysteem perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Kies voor Aetec en word baas over uw eigen energie met onze slimme, ecologische en voordelige warmtepompoplossingen. Ontdek hoe u kunt profiteren van hernieuwbare energie om zowel uw woning te verwarmen als te koelen, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

We laden onze batterijen op

bouwverlof

Het A-team neemt de komende weken wat zon op. We gaan terug aan de slag op 5 augustus.

Heeft u een dringende technische storing, bezoek dan zeker eerst even onze FAQ-pagina.

Kan u hier het gepaste antwoord niet terugvinden, dan staat onze servicedienst per mail voor u klaar.

Wij verzoeken u hierbij ons serviceformulier in te vullen.

Minstens 1x per week wordt deze mailbox gelezen en worden dringende zaken per mail al behandeld. Via deze weg bent u meestal al aardig op weg geholpen en pikken we de draad verder op vanaf 5 augustus 2024.

Vanaf dan staan we met opgeladen batterijen voor u klaar om u baas te laten worden over uw eigen energie.