Energie opwekken

  1. Home
  2. Opwekken

Aetec pakt het samen met u aan

Slim energie opwekken

Wij helpen u met innovatieve oplossingen om zelf energie op te wekken en zo energiekosten te besparen. Ontdek hoe onze zonnepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers uw weg naar energieonafhankelijkheid kunnen versnellen.

Zonnepanelen, de sleutel tot energieonafhankelijkheid

Zonnepanelen zetten onbegrensd zonlicht om in elektriciteit voor uw dagelijkse behoeften zoals droogkasten en koelkasten. Niet direct verbruikte elektriciteit vloeit terug naar het net, wat vooral zichtbaar is bij traditionele meters en nauwkeurig wordt beheerd door slimme meters.

Voordelen van zonnepanelen:

Onze oplossingen zijn maatwerk en zorgen voor een naadloze integratie in uw woning of bedrijf, waardoor u energie bespaart en tevens ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Warmtepompboiler R-AQUA: efficiënt en duurzaam

Onze R-AQUA warmtepompboiler haalt warmte uit de omgevingslucht om water efficiënt te verwarmen. Beschikbaar in 200 en 300 liter varianten, biedt het een constante toevoer van warm water voor het hele gezin, terwijl het gebruik maakt van het milieuvriendelijke natuurlijke koelgas R290.

Voordelen van warmtepompboilers:

Onze oplossingen voor nieuwbouw en bestaande woningen zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor duurzame besparingen en comfort.

Warmtepomp, verwarmen en koelen op natuurlijke energie 

Warmtepompen halen warmte uit natuurlijke bronnen zoals lucht, water of grond, en zetten deze om voor verwarming en sanitair warm water. Ze kunnen ook koelen via passieve koeling, wat zorgt voor aangename temperaturen in huis, zelfs tijdens warme zomerdagen.

Voordelen van warmtepompen:

Bij Aetec bieden we op maat gemaakte warmtepompoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften, zodat u energiezuinig en duurzaam kunt wonen.

Neem de leiding en word vandaag nog baas over je eigen energie met Aetec!

We laden onze batterijen op

bouwverlof

Het A-team neemt de komende weken wat zon op. We gaan terug aan de slag op 5 augustus.

Heeft u een dringende technische storing, bezoek dan zeker eerst even onze FAQ-pagina.

Kan u hier het gepaste antwoord niet terugvinden, dan staat onze servicedienst per mail voor u klaar.

Wij verzoeken u hierbij ons serviceformulier in te vullen.

Minstens 1x per week wordt deze mailbox gelezen en worden dringende zaken per mail al behandeld. Via deze weg bent u meestal al aardig op weg geholpen en pikken we de draad verder op vanaf 5 augustus 2024.

Vanaf dan staan we met opgeladen batterijen voor u klaar om u baas te laten worden over uw eigen energie.