Vragen over laadpalen?

  1. Home
  2. Vragen over laadpalen?

Een Aetec energie-architect helpt je graag verder

Vragen over laadpalen?

Toch liever jouw vraag telefonisch stellen?

Hoe verloopt een aanvraag?

01

Aanvraag

Wij ontvangen jouw offerteaanvraag

02

Offerte

Onze vrijblijvende offerte komt jouw richting uit

03

Akkoord

Je gaat akkoord en ondertekent de offerte

04

Bevestiging

Een mail ter bevestiging van bestelling + voorschotfactuur wordt naar je verzonden

05

Planning

Wij contacteren je voor plaatsing van je laadpaal

06

Facturatie

De slotfactuur wordt naar je verstuurd

07

Keuring

Een keuring gebeurt door een onafhankelijk keurings-organisme, ze wordt door ons aangevraagd en zit mee in jouw prijs

08

Documenten

Je ontvangt alle keuringsdocumenten en wij vragen je met heel veel plezier naar uw tevredenheid

We werken voor particulieren & bedrijven

Een (slimme) laadpaal thuis of een laadoplossing met monitoring en beveiliging op de parking van je bedrijf?
We hebben voor beide situaties de nodige oplossingen.

Omdat we al sinds 2008 actief zijn, waren we er als eerste bij toen laadpalen aan bekendheid wonnen.
Je zit bij ons dan ook goed voor een advies op basis van jaren ervarin

Aetec installeert uitsluitend kwaliteitsvolle laadpalen van merken die je kan vertrouwen

Voordelen van eigen laadpaal

Snel terug op weg

Met een laadpaal is je elektrische (of hybride) auto sneller opgeladen dan via een klassieke stekker. Het verschil loopt al snel op tot meerdere uren, al hangt alles uiteraard af van het type wagen en de geïnstalleerde laadpaal.

Gratis tanken met zonne-energie

Als je een laadpaal combineert met zonnepanelen, tank je gratis groene energie. Je moet zo niets betalen voor de kilometers die je met een volle batterij doet. Heerlijk toch!

Veilig laden

Een laadpaal wordt verbonden aan je elektriciteitskast. Met een slimme module, vraagt de laadpaal slechts de stroom die op dat moment beschikbaar is. Zo vermijd je een overbelasting van je elektriciteitsnet.

Gepland laden

Bijna elke laadpaal komt met een app voor smartphones. Daarin kan je laadschema’s instellen of manueel selecteren wanneer je auto opgeladen mag worden. De laadpaal optimaliseert zo je energie-verbruik.

TESTIMONIALS

Aetec klanten aan het woord

Jef Uit Olen

Van offerte tot installatie: een uitgebreide en duidelijke uitleg over het product en de plaatsing ervan. Uitgebreide garantievoorwaarden en alle delen van een installatie worden binnen Europa gemaakt. Goede uitleg en service gekregen. Alles werd in duidelijke en verstaanbare taal uitgelegd. Alle afspraken werden correct nageleefd. De samenwerking verliep zeer vlot, mede door flexibiliteit van beide partijen. Altijd leuk om met zulke firma's samen te werken!

Eric Uit Mechelen

Via een forum werden ons verschillende ondernemingen aanbevolen. Bij gesprekken met vertegenwoordigers van die ondernemingen was Wim de enige persoon die daadwerkelijk in de kelder ging kijken naar de bestaande installatie. Hij was ook de enige die niet aandrong om onmiddellijk een bestelbon te tekenen. Ook na zijn offerte bleef hij via email antwoorden op onze verschillende vragen. Prima vent die met kennis van zaken de verschillende mogelijkheden gaf. Ik heb hem dan ook al aangeraden bij buren en wie weet ...

Frank uit Hombeek

Steeds met hulpvaardige vriendelijke mensen gesproken van verkoper tot aansluiting evenals administratie. Alle afspraken werden correct uitgevoerd. Tijdens de lockdown ingevolge corona werden wij steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Tevreden over de ganse lijn!

Filip Uit Lier

Correct gereageerd op ons verzoek, wat we erg leuk vonden. Vrij snel kwamen we in contact met Jan Buts die ons heeft bezocht en correct heeft geïnformeerd van de verschillende mogelijkheden. Een beslissing hebben we dan ook snel genomen omdat we erg veel vertrouwen hadden in Aetec. De installatie, opvolging en de keuring zijn zeer goed en positief verlopen. Wij zijn een heel contente klant. Zeer perfecte en correcte firma !!!

Pascale Uit Geel

Ronald Van Den Bruel is goede vriend. Na zijn deskundige uitleg waren wij overtuigd voor onze keuze voor Aetec. Goede prijs/kwaliteit, duidelijke uitleg over het product en goede opvolging van alles wat moest gebeuren.

Guy Uit Arendonk

Zeer goed werk geleverd, deftige uitleg , netjes en beleefd personeel. Vriendelijke plaatsers die alles netjes hebben afgewerkt en deftig hebben achtergelaten

Roland Uit Wijnegem

Een goede voorbereide professionele aanpak met de juiste info die resulteert in een efficiënte reparatie en nazicht zodat de kosten beperkt blijven. Jullie hebben een nieuwe tevreden klant.

Leo Uit Wechelderzande

Gewoon goed. Ze hebben alles gedaan wat beloofd was en alles volgens de afspraken.

Geets Uit Rijkevorsel

Een heel duidelijke omschrijving van de materialen en werking van je zonnepanelen, correcte prijsofferte, de werken worden binnen de afgesproken termijn tot in de puntjes & netjes afgewerkt, ook de gevraagde aanpassingen van de bestaande elektriciteits installatie. Kortom fijn om met deze firma en medewerker samen te werken

Manu Uit Zavemtem

Het was gisteren bij de plaatsing een prettige en efficiënte ploeg. Goed gedaan en proper afgewerkt. Waarvoor dank, hopelijk stuurt u deze dankwoordjes over aan de betrokken collega's over.

R. Uit Mol

We zijn inmiddels al een paar maanden bezig in de nieuwe apotheek en alles functioneert perfect. Het is altijd aangenaam warm en de blazers hinderen hoegenaamd niet. Tevreden klanten dus! Voor de hybride auto zouden we graag een laadpaal laten plaatsen thuis. Ik dacht meteen aan jullie.

Luc Uit Boechout

Zeer uitgebreide technische uitleg van Jan Buts. Vroeger geplaatst dan verwacht. Vlotte plaatsing door de dakwerkers die ook andere voorstellen voor het legplan voorlegden na het bekijken van het dakoppervlak. Een uitgebreide uitleg van de elektrieker en vlotte afwerking. Een tijdje na de plaatsing werden we gebeld dat er een probleem was met twee panelen. Dezelfde dag zat de dakwerker al op ons dak om dit in orde te brengen.

Eric Uit Bonheiden

Afspraken worden nagekomen. Goede communicatie. De installateur (electrisch gedeelte) was zeer vakkundig.

Jenthe Uit Oud-Turnhout

Via familie kwamen we bij jullie terecht. Tijdens het eerste gesprek hadden we het juiste gevoel om met jullie verder te gaan. Klantvriendelijk, nakomen van afspraken, steeds beschikbaar voor verdere uitleg. Goed gevoel bij adviseur met duidelijke professionele uitleg. Vriendelijke plaatsers! Dit is in ons nieuwbouwtraject bij anderen wel eens anders geweest.Doe zo verder!

Jos Uit Pulle

Duidelijke uitleg gekregen van vertegenwoordiger. Zonnepanelen zijn nog voor de zomermaanden gelegd. (zoals gevraagd) Twee ervan werkten niet, maar werd opgelost. De zonnepanelen doen hun werk heel goed. Bij problemen kan je altijd vlug terecht bij de Aetec en word je vlug geholpen.

Aetec staat voor..

Aetec is jouw betrouwbare partner voor slimme laadpalen

Aetec is al sinds 2008 bezig met duurzame energietechnieken.
In een sector waar concurrenten snel komen en gaan, zijn we trots er nog altijd te staan.
Met Aetec neem je dus een betrouwbare partner onder de arm die nog jaren voor je klaar staat!

Neem de leiding en word vandaag nog baas over je eigen energie met Aetec!

We laden onze batterijen op

bouwverlof

Het A-team neemt de komende weken wat zon op. We gaan terug aan de slag op 5 augustus.

Heeft u een dringende technische storing, bezoek dan zeker eerst even onze FAQ-pagina.

Kan u hier het gepaste antwoord niet terugvinden, dan staat onze servicedienst per mail voor u klaar.

Wij verzoeken u hierbij ons serviceformulier in te vullen.

Minstens 1x per week wordt deze mailbox gelezen en worden dringende zaken per mail al behandeld. Via deze weg bent u meestal al aardig op weg geholpen en pikken we de draad verder op vanaf 5 augustus 2024.

Vanaf dan staan we met opgeladen batterijen voor u klaar om u baas te laten worden over uw eigen energie.