Voor particulieren en bedrijven

Vriendenactie

Ook zo enthousiast over je installatie?

Aan wie van uw vrienden/familie/kennisen/collega’s/… mogen wij onze diensten presenteren en wie zal ook effectief voor hernieuwbare energie kiezen?

Wij van Aetec geven je alvast een leuke ruggensteun met deze actie.

Voor elke vriend/familie/kennis/collega/… die via jou bestelt, bieden wij u een waardebon van Colruyt ter waarde van €50 aan.

(De waardebon kan gebruikt worden voor het volledige assortiment bij Colruyt, Okay, Bio-Planet, Dreamland, Dreambaby, Klassewijnen en in alle Spar-winkels met het Spar Colruyt Group-logo)

Meer info over de Colruyt waardebon

Voorwaarden

  • Je bent klant bij Aetec bvba en raadt ons aan bij een vriend, familie, kennis of collega. Als deze persoon dankzij jou bestelt, ontvang je een waardebon van €50 (incl BTW)
  • De waardebon van €50 is van toepassing nadat alle facturen betaald zijn. Het betreft hier zowel de eigen facturen als de facturen van je kennis.
  • Je kan onbeperkt kennissen aanbrengen. Hierdoor krijg je zelfs de mogelijkheid je ganse installatie terug te verdienen.
  • Per nieuwe installatie heeft slechts één persoon recht op de premie.
  • Wij passen dit toe op het volledige gamma ongeacht de keuze voor zonnepanelen, batterij, warmtepomp, airco’s of laadpaal. Voor gecombineerde bestellingen wordt er slechts één waardebon uitgekeerd.
  • Deze vriendenactie is niet van toepassing op bestellingen van groepsaankopen.
  • Datum van het invullen van dit online formulier is ouder dan het eerste contact tussen Aetec en uw vriend/familie/kennis/collega/…

"*" indicates required fields

Vriendenactie

Geef via dit formulier je aanbeveling door!
En ontvang een waardebon van Colruyt ter waarde van €50.

Gegevens van jou

Naam*
Adres*

Gegevens van vriend/familie/kennis/collega/…

Naam*
Adres (indien gekend)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.