Een buitengewone fiets voor Het GielsBos dankzij Aetec

Het GielsBos mocht vandaag een mooie gift ontvangen van energie-architect Aetec uit Gierle. Zij schonken ons een splinternieuwe elektrische duofiets die meteen werd uitgetest door cliënt Bernard en vrijwilliger Jos.

Wij bedanken Aetec voor dit gulle gebaar! Veel van onze cliënten houden van fietsen, maar hebben daarvoor een aangepaste fiets nodig. Dankzij deze fiets met elektrische ondersteuning wordt fietsen met twee in onze mooie, groene omgeving, pure qualitytime! Aetec helpt Het GielsBos om van samen fietsen, een echte fietsbeleving te maken voor onze cliënten.

Op het domein van Het GielsBos beschikken we nog over andere aangepaste fietsen waar medewerkers en vrijwilligers dankbaar gebruik van maken om onze cliënten een fijn fietsuitje te bieden. We merken echter ook een grote vraag vanuit onze omgeving. Dat doet ons dromen van een systeem waarbij we ons aanbod van aangepaste fietsen kunnen uitlenen aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Daarom startten we afgelopen zomer het proefproject BUITEN-GEWOON fietsen en deelden we onze fietsen al met een woonzorgcentrum uit de buurt, ouders van bewoners van Het GielsBos en mensen uit de regio.

We bekijken verder de vragen en noden die er zijn binnen en buiten Het GielsBos en onderzoeken of deze droom realiseerbaar is. Aetec geeft ons alvast een duwtje in de rug door ons fietsenpark verder uit te breiden met deze nieuwe aanwinst!

Meer info via buitengewoonfietsen@hetgielsbos.be