Voor particulieren en bedrijven

Maak je leven makkelijker met energie-services.be

Optimale werking installatie als doel

Als eigenaar van hernieuwbare energie-technieken zoals zonnepanelen, een laadpaal of , thuisbatterijen, warmtepomp, … wens je na plaatsing toch dat alles altijd correct werkt. Dat hoort zo te zijn want je rekent op de zorgvuldig uitgetelde terugverdientijd en stemt je verbruik erop af. We weten echter dat er heel wat technologie in zo’n installaties zit. Hier en daar kan er dan helaas al eens een kink in de kabel komen. 

Service, na-service en onderhoud voor iedereen

Klanten geven keer op keer aan dat ze service, na-service en onderhoud op hun bestaande installaties heel belangrijk vinden. We merken ook op dat veel installaties waarvan de installateur niet meer actief is, achterblijven echter zonder service achter. Een firma vinden die die de installatie de nodige aandacht wil schenken, was tot voor kort moeilijk. 

Met een gloednieuwe servicedienst en een daaraan gekoppelde website (www.energie-services.be) gaan wij wél graag op met elke installatie aan de slag. Wij vinden het bij Aetec namelijk belangrijk dat iedereen maximaal rendement uit z’n investering haalt en dat kan alleen met een feilloze werking. We zetten ons daar altijd al 110% voor in, maar doen daar via deze weg in de toekomst graag nog een schepje bovenop. 

Nieuwe diensten voor particulieren & KMO’s

Op de website vind je de veel voorkomende problemen waarvoor wij voortaan je aanspreekpunt kunnen zijn. Die lopen van zonnepanelen over omvormers tot laadpalen, uw thuisbatterij, de warmtepomp en airco. Dit zowel voor particulieren als KMO’s. Speciaal voor de KMO’s die niet over een schakelbevoegdheid voor laag-en middenspanning beschikken, hebben wij zelfs een eigen engineeringsspecialist.

Of u nu Aetec klant bent of niet, particulier of kmo, wij maken tijd voor iedereen en elk type installatie. Bel of mail ons en wij schieten in actie!

Bekijk de website: www.energie-services.be

Energie Services
Facebook