Particulier

  1. Home
  2. particulier

Aetec helpt particulieren

Stel je voor: je wordt wakker in een wereld waar je niet langer afhankelijk bent van wispelturige energieprijzen en onvoorspelbare energierekeningen. Een wereld waarin je zelfvoorzienend bent, waar jouw huis niet alleen een thuis is, maar ook een persoonlijke energiecentrale die werkt voor jou en het milieu. Dit is geen verre droom, maar een haalbare realiteit met Aetec, jouw partner in hernieuwbare energie.

Bij Aetec geloven we in de kracht van individuele actie om een grootschalige verandering teweeg te brengen. We zijn hier om je te begeleiden op je reis naar energieonafhankelijkheid, door de beste oplossingen in hernieuwbare energie rechtstreeks naar je voordeur te brengen. Van zonnepanelen die je dak omtoveren tot een energieproducent, tot warmtepompen die de natuurlijke warmte van buiten naar binnen halen, en thuisbatterijen die elke opgewekte kilowattuur opslaan voor wanneer je die het meest nodig hebt.

Stap voor stap, samen met Aetec, bouw je aan je eigen energietoekomst. Een toekomst waarin je niet alleen bijdraagt aan een groenere planeet, maar ook aanzienlijk bespaart op lange termijn. Door te investeren in hernieuwbare energie verminder je jouw afhankelijkheid van traditionele energieleveranciers en bescherm je jezelf tegen de volatiliteit van de energiemarkt.

Maar het gaat niet alleen om besparen en onafhankelijkheid. Het gaat om het nemen van controle. Controle over hoe je energie gebruikt, genereert en deelt. Met Aetec’s geavanceerde, duurzame technologieën en diepgaande expertise, ben je niet langer een passieve consument van energie, maar een actieve producent en beheerder van je eigen energievoorziening.

We nodigen je uit om de eerste stap te zetten naar een duurzamere toekomst. Samen kunnen we een wereld creëren waarin elke woning en elk bedrijf een bastion van energie-efficiëntie en onafhankelijkheid is. Een wereld waarin we samenwerken met de natuur, in plaats van ertegenin te gaan. Laat Aetec je gids zijn op deze reis. Samen maken we van jouw energiedroom een levende realiteit.

 

We laden onze batterijen op

bouwverlof

Het A-team neemt de komende weken wat zon op. We gaan terug aan de slag op 5 augustus.

Heeft u een dringende technische storing, bezoek dan zeker eerst even onze FAQ-pagina.

Kan u hier het gepaste antwoord niet terugvinden, dan staat onze servicedienst per mail voor u klaar.

Wij verzoeken u hierbij ons serviceformulier in te vullen.

Minstens 1x per week wordt deze mailbox gelezen en worden dringende zaken per mail al behandeld. Via deze weg bent u meestal al aardig op weg geholpen en pikken we de draad verder op vanaf 5 augustus 2024.

Vanaf dan staan we met opgeladen batterijen voor u klaar om u baas te laten worden over uw eigen energie.