Voor particulieren en bedrijven

Wat kost een thuisbatterij?

De prijs van thuisbatterijen start vanaf € 2 900, volledig geïnstalleerd en afgestemd op uw bestaande zonnepaneleninstallatie en woning. Let echter wel op: er zijn heel wat soorten en merken thuisbatterijen op de markt. Bovendien is elke woning en elk type verbruiker anders en hoort de thuisbatterij daarop afgestemd te worden.

Premies of subsidies voor thuisbatterijen

Vlaanderen voorziet een subsidie tot € 300 per kilowattuur voor de aankoop van een thuisbatterij. Die subsidie is recent gestegen met 20%! Je kan van deze premie genieten tot 2025. Onze Vlaamse overheid voorziet 22 miljoen euro in deze subsidieregeling! De premiebeperking op de totale investering is opgetrokken tot 40%. In “Terugdraaiende teller? Batterijopslag de reddende engel?” ontdek je alle details.

 

Voor een precieze prijs én een batterijtype op maat van uw situatie, maakt u best een afspraak met onze experten.

Conclusie

Een thuisbatterij is al verkrijgbaar vanaf € 2 900, maar voor een precieze prijs maak je best een afspraak met expert. Het blijft alleszins een slimme aanvulling voor uw

zonnepaneleninstallatie die u heel wat energiekosten kan besparen. Benieuwd wat dat voor uw situatie betekent? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs of bel ons.

AlphaESS Thuisbatterij
Facebook