Aetec werd Fujitsu airco Gold Partner

Na talloze succesvolle installaties benoemde Fujitsu Airco ons onlangs tot Gold Partner. Dat label is een bevestiging voor het fantastische werk van ons A-team. Ze raden namelijk altijd enkel de beste airco toestellen aan voor de situatie van onze klanten. Daar doen ze ook een straffe installatie en goede service bovenop. De erkenning betekent veel voor ons, maar er is ook een voordeel voor jou!

5 jaar garantie

Dat lees je goed. Elke Fujitsu Airco installatie die wij voor jou uitvoeren, geniet van van 5 jaar volledige garantie*.

Zekerheid

Het Fujitsu Airco Gold Partner label geeft jou meer zekerheid. Misschien leerde je Aetec namelijk nog maar juist kennen en ben je nog onzeker over onze service. Dit label bevestigt dat je je daarover geen zorgen hoeft te maken. Het is dan ook een officiële erkenning van kwaliteitsvol werk en ervaring.

Kwaliteit

We kiezen heel bewust voor de kwalitatieve airconditioning en warmtepompen van Fujitsu Airco. Deze toestellen bieden topkwaliteit aan een zeer scherpe prijs. Bovendien geven ze een uitstekende ondersteunende service in het geval er toch een zeldzame storing op zou duiken.

Lees ookZonnepanelen en airco, dat is koelen met de zon.

Ervaring

Fujitsu Airco is al meer dan 50 jaar producent van innovatieve airco’s. Zij streven er constant naar om een maximum aan binnenklimaat comfort te bieden met een minimale ecologische voetafdruk. Hun innovatie vind je niet enkel in de gebruikte technologie, ze dachten ook na over het design. Combineer dat met onze 17 jaar ervaring in de sector en je zit helemaal met een gouden duo!

Wordt het bij jou ook maar eens tijd voor een airco? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze adviseurs of bel ons en we maken tijd voor je vrij.

*geldig wanneer de installatie onderhouden wordt volgens de garantievoorschriften.