Zonnepanelen: uw ecologische en rendabele investering in de toekomst

Zonnepanelen hebben de voorbije jaren ongetwijfeld hun nut bewezen. Vandaag de dag zijn zonnepanelen nog steeds een heel rendabele investering. U verdient uw investering in gemiddeld 8 jaar terug en behaalt gemiddeld een rendement van 15%.

Aetec: uw deskundige partner voor de meest rendabele zonnepanelen

CIS zonnepanelen

CIS Solar Frontier Zwart DakAetec werkt enkel met hoogwaardige producten en materialen. Zo zijn wij zeker dat we u, onze klant, de beste investering bieden. Wij werken bij voorkeur met CIS zonnepanelen omdat deze lichtpanelen, zoals ze ook genoemd worden, zoveel voordelen bieden:

  • ze hebben minder ‘directe’ zon nodig
  • ze hebben een hoge schaduwtolerantie
  • ze blijven stabiel werken bij hoge temperaturen
  • door hun kwaliteiten zijn ze rendabeler dan klassieke zonnepanelen


Lees meer over de CIS zonnepanelen

 

Hoogrendementspanelen

Wij plaatsen en installeren ook hoog rendement panelen. Hoogrendementspanelen zijn iets duurder in aankoop, maar halen op een kleine oppervlakte meer energie en kunnen zo heel rendabel zijn. Aetec verdeelt hoogrendementspanelen van BenQ en Sunpower.

Lees meer over de verschillende types zonnepanelen

Monokristallijnen en polykristallijnen panelen

Monokristallijnen zonnepanelen zijn egaal en meestal zwart van kleur. Polykristallijnen zonnepanelen hebben een minder egale structuur en zijn blauw-paars. Vroeger hadden monokristallijnen zonnepanelen een hoger rendement dan polykristallijnen, maar tegenwoordig is het verschil minimaal. Wij verdelen monokristallijnen en polykristallijnen zonnepanelen van BenQ en Hareon.

Lees meer over de verschillende types zonnepanelen

Welk zonnepaneel voor uw dak?

Persoonlijk advies

Omdat iedere situatie anders is, geven wij u graag informatie gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Daarom komen we ook steeds bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Vervolgens maken we een offerte op die wij zorgvuldig voorbereiden en budgetteren, helemaal op maat van uw project. Tijdens een tweede afspraak in onze showroom of bij u thuis overlopen we samen deze offerte en kunt u ons al uw vragen stellen.

Zorgvuldige installatie van uw zonnepanelen

zorgvuldige installatie van een Solar Frontier zonnepaneelBij uw bestelling brengt Aetec u op de hoogte wanneer de plaatsing van uw zonnepanelen zal doorgaan. Aetec staat steeds garant voor een volledige en uiterst zorgvuldige installatie. Zo regelt Aetec voor u ook een afspraak met een erkend keuringsorganisme. Uiteraard begeleidt Aetec u ook met de administratieve formaliteiten zoals melding bij de VREG en uw netbeheerder.

 

Aetec: uw energie is onze zorg!

Wij gaan enkel voor hoogstaande kwaliteit:

  • een correcte uitlijning van de panelen: alle panelen mooi in één vlak!
  • al de kabels onder uw zonnepanelen worden zo strak als mogelijk aangetrokken
  • omvormer netjes geïnstalleerd
  • kabels van panelen naar omvormer worden in de mate van het mogelijke netjes gemonteerd in de daarvoor bestemde buizen

 

Overtuigd van het nut van zonnepanelen op uw dak?